Opleidingen

Met behulp van onze trainingsprogramma's voor zowel assistentes als behandelaren en uitgebreide persoonlijke begeleiding wordt uw praktijk voorbereid om optimale orthodontische zorg voor uw patiënten te kunnen leveren.

 
Ridos Green.jpg

Orthodontie Implementatie in de Algemene Praktijk

-voor praktijken-

Tandartsen en assistentes met affiniteit voor orthodontie worden door Ridos begeleid om in de algemene praktijk orthodontie te implementeren.
Het trainingsprogramma van Ridos zorgt ervoor dat u voorbereid wordt op optimale orthodontische zorg voor uw patiënten. Denk hierbij aan de begeleiding op digitaal gebied, agenda indelingen, communicatie, patiënteninformatie, routing en support. 

Na volledige implementatie van digitale processen zal uw praktijk een certificaat ontvangen ‘Praktijkcertificaat Digitale Ortho Praktijk’.

Blue Ridos.jpg

Implementatie & Basiskennis Orthodontie

-voor behandelaren-

De Implementatie & Basiskennis Orthodontie voor behandelaren zal  volgende onderdelen bevatten:

 • Kennismaking 

 • Implementatie training

 • Basis principes orthodontie

 • Indicatie stellingen

 • voorlichting en communicatie met en naar patiënten

In combinatie met de Implementatie Orthodontie in de Algemene Praktijk zult u in uw praktijk uw patiënten in hun vertrouwde omgeving orthodontie kunnen aanbieden.

petrol Ridos.jpg

Implementatie & Basiskennis Orthodontie

-voor assistentes-

Het trainingsprogramma voor assistentes bestaat uit een aantal dagdelen training in ons trainingscentrum alsmede ook op locatie. Kennismaking, nemen van digitale records, uiteg en plaatsen van Indirect Bonding Trays zijn onderdelen van het programma.

Na goed gevolg van alle programma-onderdelen zal de training wordt afgesloten met een individueel certificaat 'Digitaal Ortho Assistente'.

Verdiepingscursussen

Ridos Green.jpg

Aligner Trainingen

-voor behandelaren-

Ridos geeft in combinatie met onze aligner partner Invisalign aligner cursussen tegen sterk gereduceerde tarieven en met onze persoonlijk Ridos support. Deze cursus wordt aangeboden om samen met anderen er een onvergetelijke ervaring van te maken

Blue Ridos.jpg

Aligner Trainingen

-voor assistentes-

Samen met je collega's of anderen uit het vakgebied de beste aligners kunnen aanbieden aan jullie patiënten? Zelfstandig behandelen en de nieuwste zaken op digitaal gebied leren? Schrijf je dan nu in voor een van de gezelligste cursussen die Ridos biedt ism Invisalign.

petrol Ridos.jpg

Verdiepingscursussen

-voor behandelaren-

Uitgebreide verdiepingscursussen voor behandelaren met oa de volgende onderwerpen:

 • Space maintainers

 • D-gainers

 • Class 2

 • Overbites

 • Autonome Transplantati
  en meer...

Informeer naar de mogelijkheden en trainingsdagen